Addpro är en innovativ rådgivare och leverantör inom teknik och informationshantering.
Våra kunder är främst stora och medelstora företag och organisationer. Vi är en partner som hela tiden följer den snabba IT-utvecklingen och hjälper kunderna att ta vara på den senaste teknikens fördelar. Därför kan vi också garantera att deras IT-investeringar är långsiktigt lönsamma och effektiva.

AddPro grundades år 2000 av personer med erfarenhet från olika befattningar inom ledande svenska IT-bolag och internationella koncerner. Visionen var att skapa en leverantör som på ett nytt sätt garanterade funktionaliteten i de IT-lösningar som kunderna investerade i.

År 2018, efter flera månaders analysarbete, bestämde sig AddPro och Svensk IT Funktion (ITF) för att gå samman och skapa Sveriges ledande moln- och applikationsintegratör. Med båda verksamheternas långa och framgångsrika historia på den svenska IT-marknaden, tillsammans med stärkt kompetens, större geografisk täckning och ett unikt erbjudande var det en Perfect Match.

Sedan dess har vi expanderat kraftigt med bibehållen lönsamhet. Idag består Addpro av cirka 300 anställda i Stockholm, Malmö och Göteborg.

 

Resurser

Senast sålda

AddPro AB - Malmö: 040-59 24 00 - Stockholm: 08-635 09 00 - Göteborg: 031-89 04 60
Kundvagn
Visa priser inkl moms
Varor: 0 stSumma: 0 kr